+36 70/367-4586 info@volgy-vendeghaz.hu

SZOLGÁLTATÁSOK

A Vendégek részére a parkoló ingyenes.
A wi-fi használat ingyenes, melynek jelszava a szállásadótól elkérhető.
Hosszabb tartózkodás esetén biztosítunk ágynemű és törölköző cserét.
A játszótér és a ping-pong ingyen használható, de csak saját felelősségre. Ezen eszközök használata során tilos az étkezés, italfogyasztás. Károsodásuk, meghibásodásuk esetén azonnal értesítendő a szállásadó.

A vendégházi vízteres kandalló használata és a benne való tűzgyújtás TILOS.
Masszás szolgáltatásra előre egyeztetett időpontban van lehetőség. A frissítő svéd masszázs ára 4.000 Ft/30 perc.
A szállóhely rendelkezik szaunával melynek igénybevétel feltételeiről a szállásadónál érdeklődhet. Kizárólag a tulajdonossal való előzetes egyeztetés és kioktatás után van lehetőség a szauna használatára. Használati díja 3.000 Ft/óra.

A vendégház udvarán található egy fürdőzésre alkalmas, 90 cm vízmélységű dézsa (kb. 3-4 óra hosszán át megfelelő hőmérsékletű), mely igénybevétele a tavaszi-nyári időszakban, április 01-szeptember 30-ig 20.000,- Ft – egyszeri díj, egy éjszaka foglalása esetén 35.000.- Ft- egyszeri díj,  őszi-téli időszakban október 01-március 31-ig 35.000,- Ft – egyszeri díj, egy éjszaka foglalása esetén 45.000.- Ft- egyszeri díj. A dézsa használata kizárólag a tulajdonos engedélyével és a szabályok betartásával lehetséges. Csak saját felelősségre használható. 14 év alatti gyermek felnőtt felügyelet nélkül nem tartózkodhat a dézsában. 4 év alatti gyermek részére a dézsa használata nem ajánlott. A dézsa használata előtt kötelező a zuhanyzás. A dézsában étkezni, dohányozni, ugrani szigorúan TILOS! Fürdőzés közben kizárólag műanyag poharak használata megengedett. Alkohol és tudatmódosító szer hatása alatt a dézsa használata TILOS. A dézsa megfelelő hőfokáról egy benne található kályha gondoskodik, melyben kizárólag az üzemeltető rakhat tüzet. A kályha megközelítése elővigyázatosságot igényel, nekidőlni, hozzáérni TILOS. A dézsa takarófóliáját kizárólag a tulajdonos kezelheti. A dézsában keletkezett károkat köteles a Vendég azonnal jelezni a szállásadó felé, és annak költségeit megtéríteni.
A Vendég önhibájából történő vízszennyezés esetén a dézsában vízcserét szükséges végrehajtani, melynek díja 80.000,- Ft.

Háziállat behozatalára a szállásadóval történő előzetes egyeztetés után van lehetőség melynek a napi díja 2.000,- Ft/éj. Minden esetben kérjük az állat gazdáját, hogy az állattal kapcsolatos igazoló dokumentumot hozza magával, a biztonságát szavatoló egyéb kiegészítő felszereléssel együtt. Az állat károkozása a Vendéget terheli.

ELÉRHETŐSÉGEINK

VÖLGY-VENDÉGHÁZ

7140 Bátaszék Lajvér, Völgy utca 8.

+36 70/367-4586

vgyurkata@gmail.com

4 + 10 =