+36 70/367-4586 info@volgy-vendeghaz.hu

ÁRAK

Kedves Vendégeink!

Vendégházunk 8+2 fő elhelyezését tudja biztosítani.

1-2 fő esetén: 30.000,-Ft/ház/éj
3-4 fő esetén: 35.000,-Ft/ház/éj
5-6 fő esetén: 40.000,-Ft/ház/éj
7-8+2 fő esetén: 60.000,-Ft/ház/éj

Jelenleg idegenforgalmi adó nincs!

A vendégház lefoglalásához a szállásdíj 10%-ának megfizetése szükséges, melyet a Vendég utalás formájában egyenlíthet ki. Ez az összeg a szálláshely határidőn túli lemondása esetén kötbérként szolgál a szállásadónak, kifizetése nélkül a foglalás sikertelen. A lefoglaláskor megfizetett összeg távozáskor levonásra kerül a szállásdíjból.
Költségmentes lemondásra a szálláshelyre történő tervezett bejelentkezés előtti két héttel van lehetőség. Határidőn túli lemondás esetén nem áll módunkban visszatéríteni a Vendég részére a foglalás díját.
A szállásdíj és az idegenforgalmi adó fizetése távozás előtt történik. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, abban az esetben is köteles a lefoglalt éjszakák szállásdíját kifizetni.

Fizetési módok: készpénz, átutalás.
Számlaszámunk:
11746122-21453984
Verhás György

 

Díjköteles szolgáltatások:

Masszás szolgáltatásra előre egyeztetett időpontban van lehetőség. A frissítő svéd masszázs ára: 4.000,- Ft/30 perc.

A szállóhely rendelkezik szaunával melynek igénybevétel feltételeiről a szállásadónál érdeklődhet. Kizárólag a tulajdonossal való előzetes egyeztetés és kioktatás után van lehetőség a szauna használatára. Használati díja 3.000,- Ft/óra.

A vendégház udvarán található egy fürdőzésre alkalmas, 90 cm vízmélységű dézsa (kb. 3-4 óra hosszán át megfelelő hőmérsékletű), mely igénybevétele a tavaszi-nyári időszakban, április 01-szeptember 30-ig 20.000,- Ft – egyszeri díj, egy éjszaka foglalása esetén 35.000.- Ft- egyszeri díj,  őszi-téli időszakban október 01-március 31-ig 35.000,- Ft – egyszeri díj, egy éjszaka foglalása esetén 45.000.- Ft- egyszeri díj. A dézsa használata kizárólag a tulajdonos engedélyével és a szabályok betartásával lehetséges. Csak saját felelősségre használható. 14 év alatti gyermek felnőtt felügyelet nélkül nem tartózkodhat a dézsában. 4 év alatti gyermek részére a dézsa használata nem ajánlott. A dézsa használata előtt kötelező a zuhanyzás. A dézsában étkezni, dohányozni, ugrani szigorúan TILOS! Fürdőzés közben kizárólag műanyag poharak használata megengedett. Alkohol és tudatmódosító szer hatása alatt a dézsa használata TILOS. A dézsa megfelelő hőfokáról egy benne található kályha gondoskodik, melyben kizárólag az üzemeltető rakhat tüzet. A kályha megközelítése elővigyázatosságot igényel, nekidőlni, hozzáérni TILOS. A dézsa takarófóliáját kizárólag a tulajdonos kezelheti. A dézsában keletkezett károkat köteles a Vendég azonnal jelezni a szállásadó felé, és annak költségeit megtéríteni.
A Vendég önhibájából történő vízszennyezés esetén a dézsában vízcserét szükséges végrehajtani, melynek díja 80.000,- Ft.

Háziállat behozatalára a szállásadóval történő előzetes egyeztetés után van lehetőség melynek a napi díja 2.000,- Ft/éj. Minden esetben kérjük az állat gazdáját, hogy az állattal kapcsolatos igazoló dokumentumot hozza magával, a biztonságát szavatoló egyéb kiegészítő felszereléssel együtt. Az állat károkozása a Vendéget terheli.

Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!

 

Völgy Vendégház
Bátaszék-Lajvér Völgy utca 8.
www.volgy-vendeghaz.hu
Üzemeltető, tulajdonos: Verhás György
NTAK reg. szám: MA21030700

ELÉRHETŐSÉGEINK

VÖLGY-VENDÉGHÁZ

7140 Bátaszék Lajvér, Völgy utca 8.

+36 70/367-4586

vgyurkata@gmail.com

3 + 5 =